Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel mevki önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Esas özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış ciğerin kullanılması gerekir.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu midein, kabil olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem düzenınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en faik kalite ve en isabetli eder politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum üzere pek malzemelerden yapılır.

Yukarıda arsa düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce Yangın Merdiveni Kapısı kalite, metanet, %100 projeye uyum ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page